Willkommen Anderswo 5 HeimaTraum 

Друзі, поспішаємо розповісти вам, що театральний фестиваль Willkommen Anderswo 5, який буде проходити з 19 по 23 жовтня, знову відкриває свої двері в Бауцені. Цього року ми розробили спеціальну програму, яка стосується не тільки війни в Україні, а й порушує важливі суспільні питання. Ми щиро хочемо поговорити про те, як нове життя може виникнути з руїн, після та під час війни. 

У програмі фестивалю Willkommen Anderswo 5: постановки найвідоміших театрів Німеччини, роботи видатних українських режисерів, драматургів, хореографів та фотографів. Лекції й воркшопи від українських художників спільно з німецькими концептуалістами та багато іншого. Приємним завершенням кожного дня фестивалю стане спеціальна музично-кулінарна програма, яка відбуватиметься щовечора у Бургтеатрі. Чудова можливість для відвідувачів Willkommen Anderswo 5 ознайомитись із різноманітною національною кухнею: саксонською, афганською, українською… і це далеко не все чим ви будете приємно здивовані!

 Програму фестивалю координував режисер проєкту Misto to Go та директор Thespis Center – Георг Жено, який понад 8 років займається театральною діяльністю в прифронтових містах сходу України. Welcome Elsewhere з нетерпінням чекає на зустріч із вами!

ВАЖЛИВО: спеціально для українців вхід на фестиваль БЕЗКОШТОВНИЙ за ПОПЕРЕДНЬОЮ РЕЄСТРАЦІЄЮ. Не пропустіть цю можливість! Щоб зареєструватись просто заповніть Google-форму за цим посиланням: https://forms.gle/wedZTySec1W8zPYi8

Програму та розклад фестивалю ви знайдете тут.

[xyz-ips snippet="Test"]